Wilujeng sumping di situs web urang!

produk

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

Shandong Juara Huayi Lingkungan Téknik Co, Ltd. mangrupakeun perusahaan anyar jeung luhur-tech husus dina alat-alat perlindungan lingkungan, nu aub ngembangkeun, manufaktur, desain téhnologis, jasa teknis. perusahaan ngabogaan tim staf kualitas luhur anu ngawengku leuwih ti 10 personil perusahaan manajemén, 5 insinyur, leuwih ti 20 personil profésional sarta teknis, staf 20 sanggeus-jualan jasa na leuwih ti 70 pagawe terampil. Produk diliwatan ISO9001: 2008 sertipikat.

wartos

Attention of medical and manufacturing enterprises!Independent certification system launched in the UK!No longer recognizes the CE mark
The UK government has officially announce...
Attention!Attention!The global epidemic has rebounded significantly…
Recently, the global COVID-19 epidemic ha...
Protests have broken out in Nigeria against reforms to the police law enforcement system
#EndSARS protests have broken out in ...
Suggestions on how to raise the level of intensive pig farming
On September 11, agricultural NongCunBu t...