Mirë se vini në faqet e internetit tonë!

PRODUKTET

RRETH NESH

Profili i Kompanisë

Shandong Innovation Huayi Environmental Engineering Co, Ltd, është një ndërmarrje të re dhe të teknologjisë e specializuar në pajisjet e mbrojtjes së mjedisit, e cila është zhvillimi i përfshirë, prodhimit, dizajn teknologjike, shërbime teknike. Ndërmarrja ka një ekip të stafit me cilësi të lartë i cili përfshin më shumë se 10 personel ndërmarrje të menaxhimit, 5 inxhinierë, më shumë se 20 personel profesional dhe teknik, 20 pas shitjes shërbimi staf dhe më shumë se 70 punëtorë të kualifikuar. Produktet e kaluar ISO9001: 2008 certifikata.

LAJME

Attention of medical and manufacturing enterprises!Independent certification system launched in the UK!No longer recognizes the CE mark
The UK government has officially announce...
Attention!Attention!The global epidemic has rebounded significantly…
Recently, the global COVID-19 epidemic ha...
Protests have broken out in Nigeria against reforms to the police law enforcement system
#EndSARS protests have broken out in ...
Suggestions on how to raise the level of intensive pig farming
On September 11, agricultural NongCunBu t...