Добредојдовте на нашата веб-сајтови!

ПРОИЗВОДИ

ЗА НАС

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

Шандонг иновации Huayi инженерство на животната средина копродукции, Ltd е нов и хај-тек претпријатие специјализирано за опрема за заштита на животната средина, која е вклучена развој, производство, технолошки дизајн, технички услуги. Претпријатието има на персоналот тим со висок квалитет кој вклучува повеќе од 10 претпријатието управување со персоналот, 5 инженери, повеќе од 20 професионални и технички персонал, персонал 20 по услуга-продажбата, а повеќе од 70 работници. Производите помина ISO9001: сертификати за 2008 година.

ВЕСТИ

Attention of medical and manufacturing enterprises!Independent certification system launched in the UK!No longer recognizes the CE mark
The UK government has officially announce...
Attention!Attention!The global epidemic has rebounded significantly…
Recently, the global COVID-19 epidemic ha...
Protests have broken out in Nigeria against reforms to the police law enforcement system
#EndSARS protests have broken out in ...
Suggestions on how to raise the level of intensive pig farming
On September 11, agricultural NongCunBu t...